0949

Restaurant

Een kleine villa met scherp puntdak en een zeer gezellige gelagzaal, gevolgd door een immens overdekt en verwarmd terras. Aan het fornuis brengt de chef een eigen interpretatie van de Italiaanse gastronomie. De kaart verraadt de gastronomische ambities – hier géén pizza – maar fijne bereidingen van vlees en vis, evenals met truffels. Indrukwekkende lijst afzakkertjes voor na de koffie.

Sabatini, dat is dineren in een stijlvol interieur dat gekleurd wordt door beige en bruine tinten. Maar vooral: genieten van een fijne, lekkere Italiaanse keuken waarvoor de chef ook graag werkt met kostbare lekkernijen.

MICHELIN Gids

In deze schilderachtige gemeente, aan de rand van een drukke weg, ontdekten we een Italiaans restaurant dat enkel met kwaliteitsproducten werkt. De carpaccio en ganzenlever met truffel zijn klassiek maar lekker bereid. De wijnkelder bevat uitsluitend telgen van het moederland.

GAULT & MILLAU

Loading